Tarieven

Wij geven u graag de mogelijkheid voor een gratis Nek- Rug Analyse. Hierbij komt u meer te weten over chiropractie en hoe dit kan bijdragen aan het verhelpen van uw klachten. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken voor het eerste consult.

1. Vergoedingen

De kosten van een Chiropractie behandeling worden doorgaans vergoed

2. BETALINGEN

De betaling vindt direct na de behandeling plaats in de praktijk, bij voorkeur per pin.

3. ANNULEREN

Wij verzoeken u om uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak te annuleren en/of wijzigen.

2. BETALINGEN

De betaling vindt direct na de behandeling plaats in de praktijk, bij voorkeur per pin.

De praktijk

Chiropractie Almere is opgericht in 2009 en is gevestigd in het pand van MAC3PARK aan de Bolderweg 1. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en fiets. Voor de deur is voldoende parkeerruimte. Bij aankomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond. In het pand is er een receptioniste aanwezig. Bij een afspraak na sluitingstijd kunt u aanbellen, de deur wordt dan op afstand voor u geopend.

Over Jeroen van Beers

In 2005 heb ik mijn 5 jarige studie afgerond aan de Anglo European College of Chiropractic. Hier heb ik uitgebreide medische kennis opgedaan en direct daarna ben ik begonnen met werken in Heereveen. In 2009 besloot ik mijn eigen praktijk te starten in Almere waar ik ook opgegroeid ben. In 2011 leerde ik mijn vrouw kennen en inmiddels ben ik trotse vader van een zoon en dochter die ook regelmatig even langskomen en de beweegbare tafel altijd erg interessant vinden.

MAC3PARK

MAC3PARK is een organisatie welke huisvesting voor verschillende bedrijven aanbiedt. De praktijk Chiropractie Almere is gevestigd op de begane grond  in het pand aan de Bolderweg 1.  Op de Bolderweg zijn diverse andere, vooral dienstverlenende bedrijven gevestigd. Het is een karakteristiek pand met een representatieve en prettige uitstraling waarbij vooral de trappen opvallen.

Klanten vertellen

Onze reviews spreken voor zichzelf.

Pieter van Sligtenhorst

"Ik kan Chiropractie van Beers Alkmaar van harte aanbevelen. Jeroen is uiterst deskundig en neemt alle tijd voor je. Zijn aanpak is persoonlijk, geduldig en professioneel. Hij heeft mijn rug- en nekklachten weggenomen. Ik kom nog een aantal keer per jaar terug voor onderhoud, erg fijn!"

Eliza Bakker

"Jeroen is een hele fijne chiropractor die echt de tijd neemt. Al na een paar sessies merk ik veel verbetering. Ik zou hem dus zeker aanraden!"

Mika de Lincel

"Jeroen is een fijne chiropractor die mij al jaren kundig en goed behandeld. Na meerdere chiropractoren in de regio te hebben gehad is Jeroen Van Beers een top chiropractor!"

Dinah Erdmann

"Moest meneer van Beers tijdens mijn vakantie raadplegen over een vernauwde nek. Ik kreeg heel snel een afspraak en de behandeling was geweldig - ik was de volgende dag symptoomvrij. Meneer van Beers is erg vriendelijk en meegaand. De communicatie in het Engels was geen probleem. Een Duitssprekende collega van hem bood zelfs aan om te tolken."

Jela Post

"Ik heb zeer goede ervaringen met Chiropractie van Beers. Je wordt goed en professioneel behandeld en ik ben snel van mijn lage rugklachten afgekomen. Ik voel mij beter en kom regelmatig terug om mijn rug goed te ''onderhouden''. Ik kan Chiropractie van Beers van harte aanbevelen!"

Cor Schellingerhout

"Het is een hele fijne chiropractor, na verschillende behandelingen gehad te hebben is er merkbaar door de dag heen verbetering, voorafgaand wordt er met goed overleg gevraagd waar de knelpunten zitten en wat de beste oplossing is om deze te voorkomen. Na bijna een 1 chiropractie merk ik door de dag heen een hele verbetering."

Paul van der Tuuk

"Ik zelf loop nu 3 jaar bij Jeroen van Beers, en ben daar binnen gekomen met zware nek en rugklachten. Sinds zijn behandelingen ben ik van mijn rug en nek klachten af, ik ga nog steeds om de 5 weken heen. Zodat mijn nek en rug soepel blijven. Mijn ervaring is erg positief bij Jeroen, hij luistert inderdaad goed naar je klachten en past daar zijn behandeling op aan."

Maak direct een afspraak!

Wij geven u graag een gratis introductie. Hierin komt u meer te weten over chiropractie en hoe dit kan bijdragen aan het verhelpen van uw klachten.